λίγα λόγια για μας

Καλώς ήρθατε στο BabySmart!

Είμαστε ο Σταύρος και η Νότα, δύο νέοι γονείς που τα τελευταία χρόνια οι ζωές μας απέκτησαν τους φωτεινότερους άξονες γύρω από τους οποίους θα μπορούσαν να περιστρέφονται, τις κόρες μας!

Όπως θα μαντεύετε οι περισσότεροι, το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας αφιερώνεται είτε σε αυτές, είτε για αυτές.

Στο κομμάτι του «για αυτές» συμπεριλαμβάνεται το ψάξιμο για παιχνίδια, πάνες, ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, κούνιες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε χρειάζετονται ένα παιδί κι ένα μωρό!

Τα συμπεράσματα όλου αυτού του ψαξίματος τα μοιραζόμασταν ανέκαθεν με τους φίλους μας με κάθε ευκαιρία και είχαμε πάντα τα αυτιά μας ανοιχτά για τις δικές τους προτάσεις για το που να απευθυνθούμε για κάτι που χρειαζόμασταν για τη φατσούλα μας.

Οι πολύτιμοι συμπαραστάτες και στυλοβάτες του BabySmart, o Γιώργος και η Αθηνά, αφού διαπίστωσαν ζώντας μας από κοντά, την ανάγκη συγκέντρωσης και παρουσίασης των παραπάνω, μας πρότειναν τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας!

Με την πολύτιμη καθοδήγηση και ανεκτίμητη συνεχή βοήθεια των παιδιών λοιπόν και μια μικρή έμπνευση από εμάς για το όνομα, τσούπ! να σου το BabySmart!

Μέσα από το BabySmart θα προσπαθήσουμε, όπως κάνουμε και με τους φίλους μας, να μοιραζόμαστε μαζί σας και να σας ενημερώνουμε για όλες τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τις προτάσεις αγοράς που βρίσκουμε. Για να μη λείψει τίποτα από τα αγγελούδια μας αλλά και να κάνετε οικονομία!

Καλή σας περιήγηση!