Τα “έξυπνα” μπιμπερό Dr Browns σε απίστευτες τιμές

BIMPERO-DR-BROWNS-255-GB-160-0616610

Το Me&Home σας προσφέρει τα "έξυπνα" μπιμπερό Dr Browns με έκπτωση 20% και παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το εκπτωτικό κουπόνι για να έχετε επιπλέον 10% έκπτωση! Σίγουρα η καλύτερη τιμή στην αγορά!

Όταν ψάχναμε να αγοράσουμε μπιμπερό διαβάσαμε διάφορες κριτικές και απόψεις και καταλήξαμε στα Dr Browns και σίγουρα δε μετανοιώσαμε καθόλου για την επιλογή μας. Με τη φυσική τους ροή βοηθούν το παιδί να πίνει το γάλα του χωρίς να καταπίνει και αέρα και μειώνει τους κολικούς και τις παλινδρομήσεις. Τα πλεονεκτήματα τους έγιναν ακόμα πιο φανερά όταν φέτος το καλοκαίρι ξεχάσαμε να τα πάρουμε μαζί και αγοράσαμε ό,τι βρήκαμε από το φαρμακείο και η μικρή μας δυσκολευόταν πολύ να πιει το γάλα της. Μπορεί να είναι πιο δύσκολα στο καθάρισμα αλλά αξίζουν τον κόπο.

Τα Dr Browns βασίζονται στο εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα το οποίο περιορίζει στο ελάχιστο το κενό και τις φυσαλίδες αέρα που βρίσκονται στα περισσότερα μπιμπερό. Επιτρέπει στον αέρα να εισέρχεται μέσα στην θηλή χωρίς όμως να αναμειγνύεται με το γάλα ή οποιαδήποτε άλλη τροφή σε υγρή μορφή. Κατόπιν ο αέρας διοχετεύεται μέσα στο εσωτερικό σύστημα αέρα πάνω από το γάλα.
Τα μωρά ταΐζονται πιο εύκολα, λόγω του ότι το εσωτερικό σύστημα κυκλοφορίας αέρα που βρίσκεται στο μπιμπερό μειώνει τις αρνητικές επιπτώσεις λόγω του αέρα, ή τη δυσκολία που δημιουργούν οι φυσαλίδες στο τάισμα. Το γάλα ρέει ελεύθερα μέσα στην θηλή καθώς ο αέρας διοχετεύεται στο πάνω μέρος του μπιμπερό. Η θετική πίεση η οποία δημιουργείται μοιάζει πολύ με εκείνη του θηλασμού.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε σημαντική μείωση των κωλικών, της ερυγής (παλινδρόμηση), ή του τυμπανισμού, φαινόμενα τα οποία παρατηρούνται πολύ συχνά στα βρέφη.
Επίσης η θετική πίεση, η οποία δημιουργείται, μειώνει την φθορά της θηλής και βοηθά στην μείωση συγκέντρωσης υγρού στο αυτί του μωρού. Αυτό συμβαίνει καθώς υπάρχει συνεχής ροή από το μπουκάλι, και το μωρό δεν κουράζεται καταβάλλοντας ισχυρή προσπάθεια για να ρουφήξει  την τροφή του.

Μπορείτε λοιπόν να βρείτε τα μπιμπερό Dr Browns στο Me&Home με έκπτωση 20% και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το εκπτωτικό κουπόνι και θα έχετε επιπλέον έκπτωση 10%.

Για να δείτε τα μπιμπερό Dr Browns στο Me&Home επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα. 

One comment

  1. eleni tzagkaraki says:

    υπεροχα μπουκαλια πρακτικά και εκπληκτικα