Η νικήτρια του διαγωνισμού μας για τη Σαββατιάτικη Πρωινή Δραστηριότητα “Παραμύθια με το Μαγικό Χαλί” της Παραμυθοχώρας!

magiko_xali3mail

Η νικήτρια που κέρδισε μία πρόσκληση για να συμμετοχή στην Σαββατιάτικη Πρωινή Δραστηριότητα "Παραμύθια με το Μαγικό Χαλί" της Παραμυθοχώρας που οργανώνει αυτό το Σάββατο η Παραμυθοχώρα! είναι η εξής:

  • Ελένη Πανταζή
Συγχαρητήρια! Είμαστε σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα!

Αγαπημένα κλασικά παραμύθια ζωντανεύουν κάθε Σάββατο στην Παραμυθοχώρα. Ο παπουτσωμένος γάτος, η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Πήτερ Παν, τα Τρία Γουρουνάκια, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, η Χιονάτη, ο Κοντορεβιθούλης και πολλοί ακόμα ήρωες σας περιμένουν να ταξιδέψετε στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Βγάλτε τα παπούτσια σας, πιάστε το χεράκι του παιδιού σας και ανεβείτε στο «μαγικό μας χαλί» για να πετάξουμε μαζί και να ανακαλύψουμε τα μυστικά των κλασικών παραμυθιών.
Κάθε Σάββατο θα μας ταξιδεύει κι ένα διαφορετικό κλασικό παραμύθι.

Κάθε εργαστήρι Μαγικού Χαλιού που πραγματοποιείται κάθε Σάββατο 11.00-12.00.

Το εργαστήρι Μαγικού Χαλιού αφορά παιδάκια 2-7 ετών και για τα παιδάκια από 2-3,5 είναι απαραίτητη και η συμμετοχή γονέα.

Για αυτό το λόγο η διπλή πρόσκληση αφορά είτε ένα πολύ μικρό παιδάκι, μέχρι 3μ5 ετών με τον γονέα του, ή 2 παιδάκια μεγαλύτερης ηλικίας.

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης.

 

Παραμυθοχώρα – Κιβωτός Μύθων

Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, Μετς

Τηλ.: 2109216346, 6936655925 & 927

www.kivotosmython.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*