BabySmart Διαγωνισμός: Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για το Xana Zoo Kids Club!

2

Το BabySmart κάνει διαγωνισμό και σας προσφέρει τρείς διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή για συμμετοχή στην παράσταση των αγαπημένων Xana Zoo που διανθίζεται με την προσθήκη ιστοριών από την "Χοραλία" την  νέα μαγική, παραμυθένια χώρα, που δημιούργησε ο Μάνος Βαφειάδης!

Μάνου Βαφειάδη Xana Zoo Kids Club!
 
Αυτήν την 'Άνοιξη από τις 2 Μαρτίου κάθε Κυριακή στις 12:00  
Ιερά Οδός 11, Γκάζι
Τηλ.: 213 018 5050
 
Η επιτυχία συνεχίζεται για τρίτη συνεχή σεζόν!
 
Οι Xana Zoo του Μάνου Βαφειάδη φέρνουν το γέλιο, το τραγούδι, το παιχνίδι και το χορό στην καρδιά μας.
Μια νέα σεζόν ξεκινά για τη δημοφιλή παράσταση του Μάνου Βαφειάδη σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη, αφού ολοκλήρωσε το δεύτερο κύκλο εμφανίσεων στο Xana Zoo Kids Club!
 
"Under public demand" οι παραστάσεις συνεχίζονται, αλλά μόνο κάθε Κυριακή, καθώς τα Σάββατα πλέον, οι Xana Zoo θα κάνουν… ανοιξιάτικες εκδρομούλες για να συναντήσουν τους μικρούς τους φίλους σε όλη την Ελλάδα, σε εμφανίσεις που σύντομα θα ανακοινωθούν.
 
Ετσι λοιπόν, η Άνοιξη βρίσκει τους Xana Zoo στο γνωστό αγαπημένο στέκι στον 2ο όροφο της Ιεράς Οδού 11.
 
«Σε μια χώρα μαγική, πέρα από τη Λογική» ο θαυμαστός καινούριος κόσμος του Μάνου Βαφειάδη μας περιμένει!
 
Στον υπέροχο, φωτεινό, πολύχρωμο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Xana Zoo Kids Club στο Γκάζι, με θέα την Ακρόπολη, το πάρτι συνεχίζεται!
3
Η Τερέζα, ο Βασίλης, η Μαρία, ο Άρης και η Μάρδη μαζί με τον "Φαταούλα", τη "Φαταούλενα", τον "Αστακό", το "Βάτραχο", την "Καραβίδα" και τους καινούργιους, φανταστικούς ήρωες της "Χοραλίας", τον "Τρυποκάρυδο", την κακιά "Μούργα" μας ξεσηκώνουν με πρωτότυπους διαλόγους και χορογραφίες.
 
Ο χώρος του Xana Zoo Kids Club είναι στολισμένος με έντονα χρώματα, με σκηνικά που διεγείρουν την παιδική φαντασία και γεμάτος φως! Διαθέτει την πιο εξελιγμένη υλικοτεχνική υποδομή τελευταίας τεχνολογίας και μια τεράστια γιγαντοοθόνη (8m X 6 m).
 
Το Xana Zoo Κids club, είναι μια πλήρης πρόταση εξόδου για εσάς και τους λιλιπούτιους αγαπημένους σας. Στη διάρκεια του τρίωρου προγράμματος τα παιδιά μπορούν να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να παίξουν, να ζωγραφίσουν και όλοι μαζί να απολαύσετε τις ζεστές και κρύες νοστιμο-λιχουδιές και τα σνακ, με τον καφέ ή το αναψυκτικό σας.
 
Και όσο τα παιδιά χορεύουν και τραγουδούν οι παρέες των μεγαλύτερων φίλων των Xana Zoo  (μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες, γιαγιάδες) μπορούν να χαλαρώσουν στον χώρο του Club με τα άνετα καθίσματα και τους αναπαυτικούς καναπέδες, ενώ όταν ο καιρός το επιτρέπει, θα ανοίγουμε και το υπέροχο μπαλκόνι μας με θέα την Ακρόπολη.
 4
Μπορείτε να έρθετε απλά με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας είτε ακόμη και με το σχολείο σας (αρκεί να έρθετε σε επικοινωνία με το αντίστοιχο τμήμα εκδηλώσεων). Και μην ξεχνάτε ότι στο Xana Zoo Kids Club μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια των αγαπημένων σας και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, στους εορτάζοντες, το Happy Birthday!
 
Η παράσταση των Xana Zoo, του Μάνου Βαφειάδη, σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη,  περιλαμβάνει (εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που αγαπήσαμε) τα νέα τραγούδια της Χοραλίας, του πολύχρωμου, παραμυθένιου κόσμου που δημιούργησε ο Μάνος Βαφειάδης. Η  «Xοραλία»   κυκλοφορεί από την Heaven, σε διπλή έκδοση (dvd +cd).

 
Xana Zoo Kids Club Του Μάνου Βαφειάδη
Ιερά Οδός 11, Γκάζι
Τηλ: 213 0185050
 
Ώρες παραστάσεων
Κυριακή 12:00 το μεσημέρι
 
ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
(για παιδικά πάρτι και ομαδικές επισκέψεις σχολείων και άλλων φορέων)
τηλ. επικοινωνίας: 210 34 28 055
ώρες επικοινωνίας: 12:00 – 15:00
 
Τιμή εισιτηρίων
Προπώληση 10 ευρώ
ταμείο 12 ευρώ
Ομαδική προσφορά: στα 5 εισιτήρια το ένα δωρεάν και στην προπώληση και στο ταμείο
 
Προπώληση εισιτηρίων
www.tickethour.gr
Tickethour Call Centre: 210 89 38 111
Μηχανήματα Easy Pay της Τράπεζας Πειραιώς
Καταστήματα Γερμανός
 
Εύκολη πρόσβαση με το μετρό
Σταθμός ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ


Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

 

Όροι Διαγωνισμού

1.  Το babysmart.gr  διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου 6 νικητές θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για την παραπάνω αναφερόμενη δραστηριότητα του Xana Zoo Kids Club με δεκτές συμμετοχές έως την Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 18:00.

2.  Με τη λήξη του διαγωνισμού θα γίνει κλήρωση κατά την οποία θα επιλεγούν οι νικητές, έκαστος εκ των οποίων θα κερδίσει κι από ένα από τα δώρα.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων των babysmart.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης διαδικασίας συμμετοχής.

4. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα προβλεπόμενα βήματα της διαδικασίας συμμετοχής .

5.  Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο e-mail δεν θα ληφθούν υπόψη και το συγκεκριμένο email θα συμμετέχει στην κλήρωση μόνο μια φορά.

6. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email αμέσως  μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Τα στοιχεία τους θα σταλούν στην είσοδο του Θεάτρου και οι νικητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα και αφού έχουν προηγουμένως προβεί σε τηλεφωνική κράτηση θέσης.

7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

8.  Το babysmart.gr  διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

One comment

  1. […] Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για τη «Χοραλία», επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*