BabySmart Διαγωνισμός: Κερδίστε μια διπλή πρόσκληση για την παιδική παράσταση “Η Δόνα Τερηδόνα” που παρουσιάζει η Παραμυθοχώρα!

Layout 1

Το BabySmart κάνει διαγωνισμό και σας προσφέρει μια διπλή πρόσκληση για συμμετοχή στην υπέροχη παιδική παράσταση "Η Δόνα Τερηδόνα" που παρουσιάζει κάθε Κυριακή στις 12:00 η Παραμυθοχώρα!

Η αδίσταχτη Δόνα Τερηδόνα, η τετραπέρατη Λουκία, ο ατρόμητος οδοντογιατρός

Θανάσης Πολφός και οι σπαρταριστοί γορίλλες με τα σομπρέρο ζωντανεύουν στη σκηνή της Παραμυθοχώρας για να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στην Ισπεπονία, έναν από τους πιο μαγευτικούς κόσμους του ποιητή παραμυθιών, Ευγένιου Τριβιζά.

Την απίστευτη αυτή ιστορία της πεντάμορφης Σπανιόλας αρχόντισσας που ο καθρέφτης της τη διαβεβαιώνει ότι έχει το πιο λαμπερό, το πιο αστραφτερό, το πιο γλυκό και φωτεινό χαμόγελο του κόσμου και του μικρού κοριτσιού που όταν χαμογελάει λάμπει ο ήλιος και ανθίζουν οι τριανταφυλλιές, τη διηγήθηκε στον Ευγένιο ένας έμπορος μαγικών χαλιών και μαγικών κουρελούδων από τη Βαγδάτη που την είχε ακούσει στην Ισπεπονία από τη γιαγιά του πρώην ταυρομάχου Ελ Πεπόλδο ντε Θαλούθας ντε Βερέγγας. Ο Ευγένιος τη διηγήθηκε με τη σειρά του σε μας μια καλοκαιριάτικη μέρα που είχαμε ναυαγήσει στο Νησί των Πυροτεχνημάτων και πίναμε μαζί του βυσσινάδα με παγάκια από δροσοσταλίδες στο δάσος με τα ερωτευμένα τρυποκάρυδα.

Ο Πουκιπόν ο άσπρος του ελέφαντας είχε τότε την ιδέα να παρουσιάσουμε την ιστορία στην Παραμυθοχώρα και η Σύνθια ο παπαγάλος, η Λιλή η παρδαλή λεοπάρδαλη, ο Πελέ ο ταχυδρομικός πελεκάνος και όλοι οι φίλοι του Ευγένιου συμφώνησαν.

Έτσι κι έγινε.

Στην παράσταση που θα παρακολουθήσετε, ηθοποιοί, κούκλες μάπετ, θέατρο σκιών, μαύρο θέατρο και πολυμέσα λειτουργώντας αρμονικά δημιουργούν μια απολαυστική παραμυθένια ατμόσφαιρα που ελπίζουμε ότι θα σας διασκεδάσει, θα σας εμπνεύσει, θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο την οδοντόβουρτσά σας.

 

Οι συντελεστές της παράστασης

  • Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
  • Σκηνοθεσία: Μαρία Παπαγεωργίου
  • Σκηνογραφία-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σπυριδούλα Παπαγεωργίου
  • Κατασκευή κούκλας-Κοστούμια: Σπυριδούλα και Μαρία Παπαγεωργίου
  • Χορογραφίες: Δήμητρα Κρητικίδη
  • Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
  • Παίζουν: Μαρία και Σπυριδούλα Παπαγεωργίου
  • Υπεύθυνη επικοινωνίας: Zωή Χατζηδημητράκη

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Μετά την παράσταση ακολουθεί εργαστήριο κατασκευής κούκλας με τιμή 4€

Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.

 

Παραμυθοχώρα – Κιβωτός Μύθων

Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, Μετς

Τηλ.: 2109216346, 6936655925 & 927

www.kivotosmython.gr

 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

 

Όροι Διαγωνισμού

1.  Το babysmart.gr  διοργανώνει διαγωνισμό εκ του o νικητής θα κερδίσει μία πρόσκληση για την παραπάνω αναφερόμενη δραστηριότητα της Παραμυθοχώρας με δεκτές συμμετοχές έως την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 18:00.

2.  Με τη λήξη του διαγωνισμού θα γίνει κλήρωση κατά την οποία θα επιλεγεί ο νικητής, ο οποίς θα κερδίσει και το δώρο

3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων των babysmart.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης διαδικασίας συμμετοχής.

4. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα προβλεπόμενα βήματα της διαδικασίας συμμετοχής .

5.  Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο e-mail δεν θα ληφθούν υπόψη και το συγκεκριμένο email θα συμμετέχει στην κλήρωση μόνο μια φορά.

6. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email αμέσως  μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Τα στοιχεία τους θα σταλούν στην είσοδο του Θεάτρου και ι νικητής θα μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση επιδεικνύοντας την αστυνομική του ταυτότητα και αφού έχει προηγουμένως προβεί σε τηλεφωνική κράτηση θέσης.

7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

8.  Το babysmart.gr  διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

One comment

  1. […] Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για την παράσταση «Η Δόνα Τερηδόνα», επισκεφτείτε αυτή εδώ τη σελίδα […]