Το BabySmart προτείνει: Δημιουργικά Διαδραστικά Απογεύματα στον Παραμυθοπαιδότοπο της Παραμυθοχώρας

paramithohora_koyklospito_paramithohpaidotopos

Στο φιλόξενο θέατρο της Παραμυθοχώρας φτιάξαμε με πολύ αγάπη και δημιουργική διάθεση ένα  μαγικό κουκλόσπιτο που φιλοξενεί το κάστρο των νεραϊδών και των ιπποτών, τα σεντούκια των πειρατών, τη μαγική ντουλάπα των μεταμφιέσεων και τη γωνιά με τα παραμύθια!

Σ' αυτό το όμορφο και φιλικό για τα παιδιά περιβάλλον θα ταξιδεύουμε κάθε απόγευμα με οχημά μας τις τέχνες. Σχεδιάσαμε ένα δημιουργικό πρόγραμμα που θα δίνει στα παιδιά  την ευκαιρία μέσα από την αφήγηση αγαπημένων παραμυθιών, το θεατρικό και ομαδικό παιχνίδι, το κουκλοθέατρο, τη μουσική, τα εικαστικά και το ελεύθερο παιχνίδι  στις όμορφα διαμορφωμένες γωνιές , να καλλιεργήσουν τη φαντασία τους, να ενεργοποιήσουν τη δημιουργική τους σκέψη να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και κυρίως να διασκεδάσουν!
Σας περιμένουμε στην Παραμυθοχώρα να παραμυθοταξιδέψουμε  γιατί το δημιουργικό παιχνίδι είναι η καλύτερη τροφή για την ψυχική ανάπτυξη των παιδιών! 
 Στο όμορφο φουαγιέ της Παραμυθοχώρας οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν και απολαύσουν πρωτότυπες συνταγές ζεστής σοκολάτας, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού και τον αγαπημένο σας καφέ.
 

paramithohora_koyklospito_paramithohpaidotopos2

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Κάθε απόγευμα 5.00 με 8.00
από Δευτέρα έως Παρασκευή
Για παιδιά από 3 έως 8 ετών
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι 7€     

Με εκτίμηση,
Παραμυθοχώρα
Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1
Τηλ. 2109216346, 6936655925 – 927
www.paramithohora.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*