Οι νικητές του διαγωνισμού μας για τα δυο αντίτυπα του βιβλίου “Ποιος φοβάται τα μικρόβια;” των Σπυρίδη Παναγιώτη και Μανανεδάκη Κατερίνας, από τις εκδόσεις Λιβάνη.

2383259

Οι δυο τυχεροί που κέρδισαν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ποιος φοβάται τα μικρόβια;" των Σπυρίδη Παναγιώτη και Μανανεδάκη Κατερίνας, από τις εκδόσεις Λιβάνη είναι οι εξής:

  • Σωτηρία Μπεκάκου
  • Δεσποινα Σιδέρη    

Καλή σας ανάγνωση και Χρόνια Πολλά!


O Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής Παναγιώτης Σπυρίδης και η δηµοσιογράφος και συγγραφέας Κατερίνα Μανανεδάκη ενώνουν τις δυνάµεις τους και γράφουν ένα εκπαιδευτικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό παραµύθι µε πρωταγωνιστές παιδιά και µικρόβια!

Ποιος φοβάται τα µικρόβια; 
Ποιος θέλει να τα εξαφανίσει;
Ποιος θυµώνει που µπαίνουν απρόσκλητα στη ζωή µας; 
Τα µικρόβια είναι εχθροί µας;

Μικρόβια υπάρχουν παντού γύρω µας, πάνω µας, µέσα µας, ζούµε µε αυτά, είναι εχθροί αλλά και φίλοι µας ταυτόχρονα! Κι όταν τα παιδιά κάνουν πάρτι, µαζί τους πάρτι κάνουν και τα µικρόβια! 

Πρέπει να τα φοβόµαστε; Όχι! Γιατί εµείς ξέρουµε και αποκαλύπτουµε 12 τρόπους για να µην τα αφήσουµε να µας αρρωστήσουν! 
Ο µύθος συναντά την ιατρική επιστήµη και µικροί και µεγάλοι µαθαίνουν χρήσιµα πράγµατα για το ρόλο των µικροβίων στη φύση και στη ζωή µας. 
Ένα αληθινά ξεχωριστό παραµύθι για ξεχωριστούς αναγνώστες


Ποιος φοβάται τα μικρόβια

Σπυρίδης Παναγιώτης και Μανανεδάκη Κατερίνα

Κατηγορία: Παιδικό
Ηλικία:
 6-12
ISBN: 978-960-14-2887-1
Αρ. σελίδων: 40

 

Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη

Σόλωνος 98, 10680, Αθήνα
Τηλ: +30 210.36.61.200
Φαξ: +30 210.36.17.791
Web: www.livanis.gr

Comments are closed.