Χριστουγεννιάτικος BabySmart Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 απίθανα σετ Playmobil!

playmobil-5669-camping-sto-dasos-1000-1178708

Το BabySmart έκλεισε ακόμα ένα χρόνο και θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αναγνώστες του με ακόμα ένα διαγωνισμό με δώρα….Μα τι άλλο από…ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!! Δύο τυχερά παιδιά θα κερδίσουν από ένα σετ με τα αγαπημένα μας Playmobil!

Συγκεκριμένα ένας από τους δυο τυχερούς θα κερδίσει το “Camping Στο Δάσος” (ΚΩΔΙΚΟΣ: 5669) που περιέχει φορτηγάκι, σκηνή και θα πάει τα playmobil του για camping παρέα με τις πέστροφες ίσως και με καμμιά άλκη!

Ενώ ο άλλος τυχερός θα κερδίσει το “Βαλιτσάκι με σχολική τάξη” (ΚΩΔΙΚΟΣ: 5662). Πάρτε το βαλιτσάκι μαζί σας όπου και εάν πάτε. Απλά ανοίξτε τις δύο πλευρές και διπλώστε τις πλάκες δαπέδου και κάντε αποκάλυψη μια τάξη με πλήρη μαυροπίνακα, πίνακες σχολείο, και τους μαθητές που είναι έτοιμοι να μάθουν.

5662

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!


Όροι Διαγωνισμού

1.  Το babysmart.gr  διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου 2 νικητές θα κερδίσουν ο ένας  “Camping Στο Δάσος” (ΚΩΔΙΚΟΣ: 5669) και ο άλλος “Βαλιτσάκι με σχολική τάξη” (ΚΩΔΙΚΟΣ: 5662) με δεκτές συμμετοχές έως την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 18:00.

2.  Με τη λήξη του διαγωνισμού θα γίνει κλήρωση κατά την οποία θα επιλεγούν οι νικητές, έκαστος εκ των οποίων θα κερδίσει κι ένα από τα δώρα.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων των babysmart.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης διαδικασίας συμμετοχής.

4. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα προβλεπόμενα βήματα της διαδικασίας συμμετοχής .

5.  Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο e-mail δεν θα ληφθούν υπόψη και το συγκεκριμένο email θα συμμετέχει στην κλήρωση μόνο μια φορά.

6. Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την αποστολή και παραλαβή του κάθε δώρου από τους νικητές είναι η αποστολή των ακριβών στοιχείων τους, μετά την ειδοποίηση τους για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, ώστε να εξασφαλιστεί η απροβλημάτιστη μετακομιδή των δώρων.

7. Το κάθε δώρο μπορεί να αποσταλεί στον αντίστοιχο νικητή μόνο εντός Ελλάδος με τρόπο που εν τέλει θα επιλέξει το babysmart.gr, αφού έρθει σε επαφή με αυτόν και αφού ο νικητής δώσει τα σχετικά στοιχεία για την αποστολή.

8. Αν ο νικητής δεν έρθει σε επαφή με το babysmart.gr για να διεκδικήσει το δώρο του εντός 6 ημερών από την αποστολή του ενημερωτικού email με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, τότε θα γίνεται συμπληρωματική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή, ο οποίος θα παραλάβει το δώρο αντί του αρχικού νικητή, σύμφωνα με τα τα λοιπά ισχύοντα του παρόντος.

9.  Το babysmart.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη σε ότι αφορά την κατάσταση των δώρων από κατασκευαστικής πλευράς καθώς και για φθορές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά τους.

10. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

11.  Το babysmart.gr  διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

7 comments

 1. ΜΟΝΟ ΜΑΚΑΡΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ…ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗ,,,Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ…ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

 2. Χριστοδουλος Αγαθος says:

  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤO ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ….. ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ….ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !!!!!!

 3. Σερτάν says:

  Τέλεια υπέροχα χαρούμενα δώρα για τα μικρά.
  Μακάρι να είμαι τυχερός
  Καλές γιορτές με χαμόγελα πολλά
  Ευχαριστούμε πολύ

 4. ΠΛΟΥΜΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ says:

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑ ΣΑΣ.ΒΟΗΘΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ….

 5. Πολύ όμορφο δώρο.Σας ευχαριστούμε πολύ!!Υπέροχες γιορτές σε όλο τον κόσμο, το νέο έτος να φέρει υγεία, αγάπη και χαμόγελα!!

 6. […] Δείτε τους νικητές στη σελίδα του Διαγωνισμού! […]