Τι θα μάθει το παιδί σας στον παιδικό σταθμό;

73709-arxiki01

Δεν έχετε καταλάβει πόσο μεγάλωσε και να που σε λίγο θα πρέπει να βρείτε ένα αξιόπιστο σταθμό για να ξεκινήσει το παιδί σας το σχολικό του ταξίδι!

Οι παιδικοί σταθμοί της Αθήνας είναι πολλοί, δυστυχώς όμως λίγοι είναι εκείνοι που εγγυημένα εκπαιδεύουν και μεταλαμπαδεύουν στο παιδί όλα τα εφόδια για αρχίσει να εξελίσσεται, να αποκτά δεξιότητες, να προσαρμόζεται στο σχολικό περιβάλλον, να κοινωνικοποιείται, να μοιράζεται, να συνεργάζεται.

Οι παιδικοί σταθμοί προσφέρουν πολλές δημιουργικές δραστηριότητες ανάμεσα στις οποίες είναι η ψυχοκινητική αγωγή, το θεατρικό παιχνίδι, η μουσική, η άθληση με σύγχρονα αθλήματα.

Έπειτα η ενασχόλησή τους με τα αγγλικά ξεκινάει με αργά βήματα από πολύ νωρίς μαθαίνοντας τη γλώσσα με βιωματικό τρόπο ακόμα και μέσα από παραμύθια!

Γιατί είναι σημαντικός ο παιδικός σταθμός;

  • Τα παιδιά στον παιδικό σταθμό αποκτούν όλες τις δεξιότητες για να μπορέσουν στο μέλλον να αντεπεξέλθουν στον σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο κόσμο, με έμφαση στην κουλτούρα της δικής τους χώρας
  • Η προετοιμασία τους γίνεται σωστά ώστε η επόμενη μετάβαση στην σχολική βαθμίδα του δημοτικού να γίνει ομαλά
  • Εξοικειώνονται με τη διδασκαλία και τη μάθηση γενικά

Παιδικοί Σταθμοί Marvis

Στο σχολικό κτήριο με συνολική επιφάνεια 200 τετραγωνικών μέτρων θα βρείτε φωτεινές αίθουσες με χαρούμενη διακόσμηση και έναν τεράστιο κήπο, με γκαζόν, γεμάτο παιχνίδια για κάθε ηλικία. Ο εξωτερικός χώρος επίσης είναι προστατευμένος με πυροσβεστικό σύστημα, εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο εκπαιδευτικό ίδρυμα λειτουργεί ένα κολυμβητήριο κλειστό θερμαινόμενο που προσφέρει σε όλες τις ηλικίες την ευκαιρία να επιδοθούν στο πιο διασκεδαστικό σπορ που λατρεύουν όλα τα παιδιά.

Ελάτε σε επαφή με έναν από τους καλύτερους παιδικούς σταθμούς της Αθήνας, MARVI’S που εξυπηρετεί κυρίως τις περιοχές Βριλήσσια και Μελίσσια. Οι ειδικοί εκπαιδευτικοί που απασχολεί ο παιδικός σταθμός έχουν μετεκπαιδευτεί και ειδικευτεί σε όλο το φάσμα της παιδαγωγικής προσφέροντας ο καθένας ένα σημαντικό λιθαράκι σε μία άξια και αποτελεσματική διδασκαλία.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*