Είδαμε τις “Εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο” στο Θέατρο Γκλόρια και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Όπως είπε και η κόρη μας την οποία συνοδεύσαμε για να δει και να μας πει τη γνώμη της από την παράσταση, “Ήταν τέλεια!” Και δεν έχουμε κανένα, μα κανένα λόγο να διαφωνήσουμε!

Η παράσταση έχει φρέσκια ματιά στην παρουσίαση της και διάθεση η οποία με πολύ ωραίο τρόπο κράτησε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αμείωτο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος!

Ο αφηγητής μας ταξίδεψε από την προϊστορία μέχρι τη σύγχρονη εποχή κι ακόμα παραπέρα, πλαισιωμένος από μια πολύ ωραία και ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών που σε κάθε εφεύρεση ζωντάνευε υπέροχα την ιστορία της!

Οι μικροί θεατές κλήθηκαν να συμμετάσχουν κι αυτοί ενεργά στην παράσταση λέγοντας τη δική τους άποψη για τις πιο σημαντικές εφευρέσεις που άλλαξαν τον κόσμο, στους ηθοποιούς που ήρθαν κοντά τους και τους ζήτησαν τη γνώμη τους!

Έτσι λοιπόν εκτός από μια πολύ ωραία παράσταση που θα γεμίσει με εξαιρετικό περιεχόμενο δυο ώρες και παραπάνω, παιδιά και γονείς θα μάθουν πράγματα και θα αντλήσουν γνώσεις για εφευρέσεις και ανακαλύψεις που άλλαξαν την πορεία του ανθρώπινου γένους.

Ανοίγοντας έτσι μια συζήτηση η οποία θα διαρκέσει αρκετά μετά την παράσταση, δίνοντας την ευκαιρία να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στα παιδιά!

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα την ευχαριστηθείτε, όπως κι εμείς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*