Οι νικητές του διαγωνισμού μας για τα μποτάκια αγκαλιάς με γούνινη επένδυση από το DiaperCakes!

23414221_10215099831553585_1967330587_n

Οι τυχεροί που κέρδισαν από ένα ζευγάρι μποτάκια αγκαλιάς με γούνινη επένδυση από το DiaperCakes είναι οι εξης:

Ένα ζευγάρι φούξια/θαλασσί/κίτρινο κέρδισε η Μαρια-Ελενη Κασση και ένα ζευγάρι σε πορτοκαλί/κόκινο/λευκό κέρδισε η Πολυξενη Πομακη!

Οι δύο τυχεροί κέρδισαν από ένα κουκλίστικο ζευγάρι μποτάκια αγκαλιάς με γούνινη επένδυση για σε νούμερα για ποδαράκια από 12 ως 18 μηνών στα δυο χρώματα της φωτογραφίας.

Το diapercakes.gr δραστηριοποιείται από τον Απρίλιο του 2008 στο χώρο του βρεφικού και παιδικού δώρου δημιουργώντας diapercakes τα οποία ήταν άγνωστα μέχρι εκείνη την ώρα στην Ελλάδα.

Τα diapercakes ή “οι τούρτες με πάνες” είναι μια αμερικάνικη ιδέα, είναι στην ουσία ένα δώρο όμορφο, πρωτότυπο και χρήσιμο στην νέα μαμά αφού κατά βάσει αποτελείται από πάνες και προϊόντα όπως κουβερτούλες φορμάκια, καλτσάκια, πιπίλες και άλλα χρήσιμα πράγματα, που χρησιμοποιεί ένα μωρό και γι αυτό το αγκάλιασαν και το προτιμούν όλες οι Ελληνίδες μαμάδες.

Φτιάχνεται κατά παραγγελία και έτσι περιέχει ότι προϊόν επιθυμεί ο πελάτης, αλλά και στην τιμή που το επιθυμεί. Είναι ιδανικό για γέννηση αλλά και για βάπτιση, πρώτα και δεύτερα γενέθλια.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημά του diapercakes.gr μπορείτε να βρείτε σχέδια για αγόρια, κορίτσια, δίδυμα σε πολλά σχέδια και τιμές. Οι παραδόσεις είναι άμεσες και στα μαιευτήρια των Αθηνών είναι δωρεάν!

Comments are closed.