BabySmart Διαγωνισμός! Κερδίστε τρια αντίτυπα του βιβλίου “Η Κιβωτός” του Χρήστου Δημόπουλου, από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

remote.jpg

Το BabySmart κάνει διαγωνισμό και σας προσφέρει  τρια αντίτυπα του βιβλίου  “Η Κιβωτός” του Χρήστου Δημόπουλου, από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Το σημείο συνάντησης του Τσίχλα και του Σουγιά ήταν η πλατεία. Μόνο αυτήν ήξεραν κι άντε το πολύ πέντε δρόμους γύρω γύρω, τα σχολεία και το γηπεδάκι του μπάσκετ. Εκεί είχαν γεννηθεί, εκεί μεγάλωναν, εκεί ξημεροβραδιάζονταν. Εκεί ήταν κι οι παρέες, οι συμμορίες τους, παιδιά σαν κι αυτούς, αλλά μεγαλύτερα, όλα γνωστά με τα παρατσούκλια τους. Ο Τσίχλας κι ο Σουγιάς, όμως, ήταν κολλητοί. Έκαναν όλες τους τις σκανταλιές παρέα και, όταν είχαν κέφι, έπαιζαν και κανένα μπασκετάκι με την ξεφτισμένη μπάλα του Σουγιά, πότε στο γήπεδο του δήμου και πότε στην πλατεία, όπου είχαν καρφώσει ένα στεφάνι χωρίς το δίχτυ του στον κορμό ενός πεύκου, στο πίσω μέρος της εκκλησίας.

Ώσπου, μια μέρα, φτάνει στη γειτονιά ένας άνθρωπος που έμελλε να τους αλλάξει τη ζωή…

Τα έσοδα του εκδοτικού οίκου και του συγγραφέα από την παρούσα έκδοση θα διατεθούν στον Μ.Κ.Ο. ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


Η Κιβωτός
Κατηγορία : Λογοτεχνία
Θεματική κατηγορία : Κοινωνικό
Σειρά : Βατόμουρο (7-8 ετών)
Ημ. Έκδοσης : 09/11/2017
Σελίδες : 64
Ηλικία : 7-8
ISBN:978-618-01-2316-6
ISBN Ebook: 978-618-01-2317-3
Σχήμα: 14 x 21 cm
Βιβλιοδεσία : ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ
Μορφή ebook : ePUB
Εικονογράφος : Γούσης Σπύρος

Εκδόσεις Ψυχογιός

2103602535 –  2310251373
http://www.psichogios.gr
https://www.facebook.com/psichogios


Λήξη διαγωνισμού:  21 Ιανουαρίου στις 15:00

Πως να συμμετέχετε:

1. Κάντε Like στη σελίδα του BabySmart στο Facebook

2. Κάντε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο Facebook

3. Γραφτείτε στο newsletter του BabySmart! Συμπληρώστε το email και το Ονοματεπώνυμο σας σε αυτή εδώ τη φόρμα και καταχωρήστε τη συμμετοχή σας!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)


Όροι Διαγωνισμού

1. Το babysmart.gr διοργανώνει διαγωνισμό εκ του οποίου οι νικητές θα κερδίσουν από ένα από τα παραπάνω περιγραφόμενα δώρα με δεκτές συμμετοχές έως και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 15:00.

2.  Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα γίνει κλήρωση κατά την οποία θα επιλεγούν οι νικητές, οι οποίοι θα μπορούν να διεκδικήσουν και τα δώρα.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων των babysmart.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης διαδικασίας συμμετοχής.

4. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθήσουν τα προβλεπόμενα βήματα της διαδικασίας συμμετοχής .

5. Για την διεκδίκηση των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την διεκδίκηση του κάθε δώρου από τους νικητές είναι η αποστολή των ακριβών στοιχείων τους, μετά την ειδοποίηση τους για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή αποστολή των δώρων τους.

6. Αν ο νικητής δεν έρθει σε επαφή με το babysmart.gr για να διεκδικήσει το δώρο του εντός 4 ημερών από την αποστολή του ενημερωτικού email με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, τότε θα γίνεται συμπληρωματική κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή, ο οποίος θα διεκδικήσει το δώρο αντί του αρχικού νικητή, σύμφωνα με τα τα λοιπά ισχύοντα του παρόντος.

7.  Τα δώρα που κληρώνονται στο διαγωνισμό είναι ευρέως διατιθέμενα εμπορικά προϊόντα για τα οποία το babysmart.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη σε ότι αφορά τη χρήση τους.

8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

9. Το babysmart.gr  διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA Image

*